Itämainen possunlihapata

17 helmikuun, 2017

Itämainen possunlihapata

500 g Björkens vähärasvaista sianlihaa kuutioina
1 viipaloitu sipuli
1 suikaloitu purjosipuli
2 rkl voita
0,5-1 rl currymaustetta
1 banaani
2 dl lihalientä
2 dl creme fraichea
100 g kuorittuja katkarapuja
suolaa
pippuria

Ruskista possunliha paistinpannussa, siirrä se pataan ja suolaa ja pippuroi.
Kaada mukaan lihaliemi ja anna kiehua n.10 minuuttia.

Ruskista sillä aikaa sipuli ja purjosipuli voissa johon on sekoitettu curryä.
Kaada seos mukaan pataan ja keitä vielä 10 minuuttia.

Lisää banaani siivuina sekä creme fraiche, anna kiehahtaa ja sekoita mukaan katkaravut.
Tarjoa keitetyn riisin ja tomaattisiivujen kera.

0 kommenttia

Kinkku-kassler voileipä kakku

Kinkku-kassler voileipä kakku

Kinkku-kassler voileipä kakku 6 hengelle 8 siivua paahtoleipäämaitoa Täyte 1 150g Björkensin savustettu kinkkua ( pala)80g Björkensin savustettua kassleria1/2...

Kylkisiivua paahdetuilla juureksilla

Kylkisiivua paahdetuilla juureksilla

Kylkisiivua paahdetuilla juureksilla 4 perunaa2 punajuurta4 porkkanaa1 palsternakkaa3 rkl hunajaa4 rkl oliiviöljyäSuolaa ja pippuriapari oksaa tuoretta...

Kassler-sienimuhennos

Kassler-sienimuhennos

Björkensin savustettu kassler sopii erinomaisesti ruuanlaittoon. Tässä yhdessä sienien ja kasslerin kanssa tulee hyvä muhennos, jonka voit tarjoilla...