Björkens on perheomisteinen
lihanjalostusyritys

Tuotekehitys alkoi kesällä 2009 ja kehitämme tuotteita jatkuvasti. Meidän tuotteita löydät kaupan liha- ja makkarahyllyistä.

Yrityksemme sijaitsee Kokkolassa Asentajantie 5:sessa. Perheeseen kuuluu Marianne ja Steve, sekä poikamme Jonas ja Mats perheineen. Asumme kaikki Kruunupyyssä, jossa meillä on maatalousomaisuutta, joka koostuu kahdesta sikalasta ja vilja-pelloista. Björkens on jo monien vuosien ajan kasvattanut viljaa ja hoitanut eläimiä.

Ensimmäinen perustamamme sikala sijaitsee osoitteessa Bjärkbondinraitti 4. Vuonna 2005 rakensimme toisen sikalan Oy Björkens Svingård Ab, osoitteeseen Lentokentäntie 503. Molemmat sikalat sijaitsevat Kruunupyyssä ja välimatkaa on noin 1km. Vilja, jonka kasvatamme täällä rannikolla, tekee porsaanlihastamme maukasta ja saa aikaan parhaan laadun.

Toimintasuunnitelmamme on olla mukana koko ruokaketjussa: laadukasta viljaa porsaille → maukasta viljaporsaanlihaa ruokapöytään.

Björkens on ympäristöön suuntautunut yritys. Meidän lyhyet etäisyydet tekevät meistä ja tuotteistamme ympäristöystävällisen vaihtoehdon. Ajatella miten hyvin voimme yhdessä vaikuttaa ympäristöön positiivisesti.