Amerikkalainen lihamureke

1 kg Björkens jauhelihaa
1 muna
½ dl kaurahiutaleita
1 hienonnettu sipuli
3,5 dl + 2 rkl ketsuppia
3 tl suolaa
2 tl pippuria
½ dl fariinisokeria
2 tl Worcestershire-kastiketta

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita jauheliha, muna, kaurahiutaleet, puolet sipulista, 2 rkl ketsuppia, 2 tl suolaa ja 1 tl pippuria. Siirrä taikina pitkään leipävuokaan ja tasoita, niin että pinta on tasainen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista uunissa n. 1 h.

Sekoita sillä aikaa 3,5 dl ketsuppia, fariinisokeri, jäljellä oleva sipuli, Worcestershire-kastike ja 1 tl suolaa ja 1 tkl pippuria tasaiseksi seoksesi.

Ota jauhelihamureke uunista ja kaada pois mahdollinen neste. Kaada ketsuppiseos päälle ja paista vielä 15 minuuttia ilman foliota.

Tarjoile jauhelihamureke esimerkiksi perunamuusin kera.