800 g porsaan sisäfileetä
150 g porkkanaa
300 g kanttarelleja tai herkkusieniä
100 g punasipulia
5 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
3 rkl tiivistettyä vasikanliemijauhetta
4 dl punaviiniä
4 dl vettä
1 tl kuivattua timjamia
2 laakerinlehteä
mustapippuria
Öljyä paistamiseen
Leikkaa liha kuutioiksi, noin 2×2 cm paloiksi. Pilko porkkanat, sipuli ja sienet sekä hienonna valkosipulit.
Ruskista lihoja öljyssä kunnes ne saavat hieman väriä.
Lisää joukkoon porkkanat, sipuli, sienet, punasipuli ja valkosipuli. Ruskista muutama minuutti.
Sekoita joukkoon 2 rkl tomaattipyreetä.
Kaada sekaan vesi, punaviini ja vasikanliemijauhe. Sekoita hyvin.
Lisää joukkoon laakerinlehdet, timjami ja mustapippurit ja sekoita.
Anna kiehahtaa ja hautua kannen alla kunnes liha on todella pehmeää.
0 kommenttia