Rostade rotsaker med skivad grissida
4 potatis
1 rödbeta
4 morötter
1 palsternacka
3 matskedar honung
4 msk oolivolja
Salt och peppar
ett par kvistar rosmarin
1 paket skivad grissida
1,5 tsk vitlökspulver
1 tsk timjan
Skala och skär morötter, potatis, rödbeta, rödlök och palsternacka i små bitar.
Häll allt i en ugnsform.
Krydda med salt och peppar.
Häll över olivolja och honung.
Blanda ihop allt.
Om du vill, lägg ett par kvistar rosmarin ovanpå.
Skär Björkens skivade grissida i små bitar
Lägg köttbitarna i en skål.
Krydda med salt, peppar, vitlökspulver och timjan. Rör ihop.
Lägg köttbitarna ovanpå rotfrukterna.
Grädda i ugnen på 225 grader i ca 30-35 minuter.
0 kommentarer