Chorizopaj

17 februari, 2017

Chorizopaj

Botten:

100 g smör
2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
3 msk vatten

Fyllning:

250 g Björkens chorizo
3 ägg
1 dl smetana
1 dl grädde
200 g riven ost

Värm ugnen till 200 grader.

Nyp ihop alla ingredienser till botten och tryck ut degen i en pajform.

Hacka chorizon i små bitar och bred ut över pajbotten. Blanda sedan ihop resten
av fyllningen och häll ovanpå. Grädda i ca. 30 minuter.

0 kommentarer

Mustig köttgryta

Mustig köttgryta

https://youtu.be/1aQ138QkNdU 800 g Björkns innergrisfilé 150 g Morot 300 g kantareller eller champinjoner 100 g Rödlök 5 Vitlöksklyftor 2 msk tomatpuré 3 msk...

Rostade rotsaker med skivad grissida

Rostade rotsaker med skivad grissida

Rostade rotsaker med skivad grissida 4 potatis1 rödbeta4 morötter1 palsternacka3 matskedar honung4 msk oolivoljaSalt och pepparett par kvistar rosmarin1 paket...