Amerikkalainen lihamureke

Amerikkalainen lihamureke

1 kg Björkens jauhelihaa
1 muna
½ dl kaurahiutaleita
1 hienonnettu sipuli
3,5 dl + 2 rkl ketsuppia
3 tl suolaa
2 tl pippuria
½ dl fariinisokeria
2 tl Worcestershire-kastiketta

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Sekoita jauheliha, muna, kaurahiutaleet, puolet sipulista, 2 rkl ketsuppia, 2 tl suolaa ja 1 tl pippuria. Siirrä taikina pitkään leipävuokaan ja tasoita, niin että pinta on tasainen. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista uunissa n. 1 h.

Sekoita sillä aikaa 3,5 dl ketsuppia, fariinisokeri, jäljellä oleva sipuli, Worcestershire-kastike ja 1 tl suolaa ja 1 tkl pippuria tasaiseksi seoksesi.

Ota jauhelihamureke uunista ja kaada pois mahdollinen neste. Kaada ketsuppiseos päälle ja paista vielä 15 minuuttia ilman foliota.

Tarjoile jauhelihamureke esimerkiksi perunamuusin kera.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.